Powered byVlerëso Konsulentët

Një veçori kyçe në Konsulenca.org është vleresimi transparente. Këto komente verifikohen nga stafi ynë për vërtetësinë e tyre dhe publikohen pas verifikimit.

Vetëm kompanitë që kanë punuar me një konsulent mund të vlerësoj një konsulent ose kompani. Rangimi/vlerësmi bëhet publik vetëm pas verifikimit të administratorëve Konsulenca

.

Shikoni videon e shkurtër më poshtë se si të vlerësoni konsulentët e listuar në Konsulenca.org:

07 Nov 2017
Dërgo

Të gjitha fushat duhet të plotësohen