Powered byPlatforma e Vlerësimit

Përdorimi i kësaj platforme mundëson përmirësimin e tregut të konsulencës në Kosovë duke i lënë klientët të japin vlerësim dhe të vendosin se cilët janë konsulentët më të mirë dhe konsulentët më transparentë në tregun e Kosovës.


“To get Game-Changing results, start focusing on Game-Changing thoughts.” – Robin Sharma “I feel that luck is preparation meeting opportunity.” – Oprah Winfrey “To win without risk is to triumph without glory.” – Pierre Corneille

★ ★ ★ ★ ★